Beautysalon sense of nature

3 tips om vet te verliezen

Geplaatst op

Afvallen en het verliezen van vet gaat niet altijd even makkelijk. Geen wonder dat er tegenwoordig zoveel producten, diëten en andere dingen op de markt zijn voor het verliezen van vet. Of je nu vet wilt verliezen om voor je eigen idee er beter uit te zien, om gezonder te leven of welke andere reden dan ook. We geven je graag een aantal tips! 

  1. Begin ook eens met krachtoefeningen

Veel mensen (vooral vrouwen) zijn bang om krachtoefeningen te doen, omdat ze ook weer niet te breed of te gespierd willen worden. Vaak laten ze de krachtoefeningen daarom maar volledig achterwege. Zonde! Met een aantal keer krachttraining in de week heb je (voor sommige helaas) niet meteen een mega gespierd lichaam, dit kost tijd, moeite en daarnaast speelt je voeding een hele grote rol. 

Krachttraining is een vorm van training waarbij je spieren tegen weerstand moet samentrekken. Het bouwt spiermassa op en vergroot de kracht. Meestal bestaat krachttraining uit het heffen van gewichten om na verloop van tijd meer spieren te krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat krachttraining meerdere voordelen voor de gezondheid heeft, vooral als het gaat om het verbranden van vet. In één onderzoek verminderde krachttraining het visceraal vet bij 78 mensen met het metabool syndroom. Visceraal vet is vet om de organen heen, wat erg gevaarlijk kan zijn.  

  1. Let op je voeding en verhoog je proteïne inname 

Door producten te eten met veel proteïne heb je minder snel last van een ‘hongergevoel’ en het behoud de spiermassa en het metabolisme. Doordat je sneller een vol gevoel hebt, zal je door de dag heen ook minder gaan eten. 

  1. Cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandeling waarmee je vet kunt verliezen zonder dat je onder het mes gaat. De vetcellen onder de huid worden gekoeld totdat de vetcellen bevriezen en vervolgens afsterven. De afgestorven vetcellen zal je lichaam op een natuurlijke wijze afvoeren. Na een aantal behandelingen heb je al heel wat vet verloren! 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden