Beautysalon sense of nature

3 verschillende typen laserbehandelingen

Geplaatst op

Er bestaan veel verschillende soorten laserbehandelingen allen met vaak een ander doeleinde. Zo kun je laserbehandelingen krijgen voor pigmentvlekken, rosacea, acne, haarvaatjes, huidverbetering, couperose, ouderdomsvlekken en (overmatig) haargroei/permanent ontharen. We vertellen je er graag meer over. 

Laserbehandelingen tegen pigmentvlekken

Hyperpigmentatie kan worden verminderd door middel van laserbehandelingen. Zo heeft Joost Kroon bijvoorbeeld de unieke Sparkle Laser Treatment ontwikkeld. De laser zorgt ervoor dat ongewenst pigment dat dieper in de huid ligt wordt verwijderd. De laser van Joost Kroon zorgt er naast het verwijderen van pigmentplekken voor dat grove poriën en fijne lijntjes verminderd worden.

Tatoeages verwijderen

Ook tatoeages zijn te verwijderen met een laser, namelijk met de PicoSure laser. De laser is 1000x sneller dan een nanoseconde en verpulvert de inktdeeltjes zodra de laser je huid binnenkomt. De inktdeeltjes worden vervolgens door het lichaam zelf afgevoerd.  Het weglaseren van een tatoeage gebeurt helaas niet in 1 dag. Hier dien je regelmatig voor terug te komen, totdat de hele tatoeage weg is. Hij wordt na elke behandeling wel vager. Soms is een deel van de tatoeage wel al na een aantal behandelingen weg. 

Laserontharen 

Met verschillende soorten lasers kun je je vrijwel definitief laten ontharen. Dit is erg fijn als je last hebt van overmatige haargroei of geen zin hebt om je haren bijna dagelijks te scheren, epileren of een andere methode van het verwijderen van haar te gebruiken. Bij het ontharen door middel van een laser heb je afhankelijk van je haar- en huidtype ongeveer 6 – 8 behandelingen nodig. Je dient om de 8 weken ongeveer terug te komen voor een behandeling. Daarna raden we vaak aan om 1 of 2x per jaar toch nog even langs te gaan om 1 behandeling te doen, zodat het haar ook echt weg blijft. Door verandering in hormonen kan het zo zijn dat er haren terug komen. Je hoeft niet meer in de weer met scheermesjes. Hoe fijn!

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden