Beautysalon sense of nature

Beste vloeren voor een beautysalon

Geplaatst op

Ga je een beautysalon beginnen of is je huidige vloer in de schoonheidssalon toe aan vervanging? Het is belangrijk om de juiste keuze te maken als je een vloer uitkiest, waarbij gemak, comfort en hygiëne natuurlijke belangrijke aspecten zijn. Daarnaast wil je uiteraard dat de vloer in je beautysalon een bepaalde stijl uitstraalt. Wat dat betreft zijn polyurethaan gietvloeren een van de beste vloeren voor beautysalons.

1. Polyurethaan gietvloeren

Polyurethaan gietvloeren zijn de beste vloeren voor een beautysalon. Dat komt omdat dit een vloer is die naadloos, hygiënisch, comfortabel en stijlvol is. Dergelijke vloeren zijn in allerlei designs en kleuren verkrijgbaar, zodat je rekening kan houden met de stijl van je schoonheidssalon. Bovendien is een polyurethaan gietvloer zo samen te stellen dat deze voldoen aan de regelgeving van de HAM-code.

2. Grindvloeren

Een ander soort vloer dat eveneens uitstekend geschikt is om toe te passen in een beautysalon betreft een grindvloer. Dit is een vloer die net als een polyurethaan gietvloer naadloos en vloeistofdicht is. Bovendien zijn grindvloeren gemakkelijk schoon te maken. Grindvloeren zijn te sealen en daarmee ook nog eens bestendig te maken tegen chemische bestanddelen. Mocht er wimperverf op de grindvloer terechtkomen dan vindt er geen aantasting van het vloeroppervlak plaats.

3. Siergrindvloeren

Er zijn meer vloersoorten geschikt voor toepassing in een beautysalon, zoals ook siergrindvloeren dat zijn. Een siergrindvloer is voor een schoonheidssalon een ideale designvloer met een stijlvolle look en met alle voordelen die een naadloze vloer te bieden heeft. Een van de voordelen van een siergrindvloer is dat deze een natuurlijke look uitstraalt en daarnaast warm en sfeervol oogt. Een siergrindvloer wordt met een coating afgewerkt die transparant is. Hierdoor komt het siergrind perfect tot zijn recht. Bovendien is er het voordeel dat siergrindvloeren over bestaande vloeren in beautysalons is aan te brengen.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden