Beautysalon sense of nature

De beste tips voor een mooiere huid

Geplaatst op

We willen allemaal een mooie egale huid, maar helaas wil onze huid soms niet meewerken. Je huid is namelijk ontzettend gevoelig voor externe factoren, waardoor je last kunt krijgen van puistjes, rimpels of gewoon een erg vette huid. In deze blog geven wij je tips hoe je een mooie egale huid kunt krijgen.

Gebruik de juiste producten

Een hele goede tip die we je gelijk mee willen geven is om de juiste producten te gebruiken. Sommige producten kunnen namelijk echt wonderen verrichten. Heb je bijvoorbeeld last van puistjes, acne, pigment of rimpels? Dan heeft de heer Zein Obagi een onwijs goede lijn gecreëerd. Tegenwoordig zijn deze producten te koop onder de naam zo skin health en worden ze alleen verkocht door een selecte groep specialisten. Je zult deze producten dus niet zomaar in de winkel voorbij zien komen. In de praktijk worden er erg mooie resultaten behaald door het gebruiken van de producten van zo skin health.

Wees voorzichtig in de zon!

De zon kan ontzettend veel schade aanrichten aan je huid. Daarom word je vanaf kinds af aan geleerd om jezelf goed in te smeren en dus te beschermen tegen de felle zon. De zon creëert uiteraard UV-straling, wat naast veel positieve effecten, ook schade aan kan richten. Te veel UV-straling is gewoon slecht voor je. Wanneer je elke keer je huid verbrandt, beschadigt je DNA. Daarnaast verhoog je het risico op huidkanker. Teveel in de zon zitten zorgt er daarom ook voor dat je eerder en grotere rimpels zult krijgen. Je ziet dit vaak terug bij vrachtwagenchauffeurs die veelal dezelfde route moeten rijden (in de zon). Omdat ze langdurig met 1 kant in de zon zitten, zie je een heus verschil in het gezicht. Smeer je dus goed in of zoek regelmatig de schaduw op.

Pas je dieet aan

Wat ook vaak een effect heeft op je huid is je dieet. Eet je veel vette dingen, zoals chocola of fastfood? Dan krijg je sneller een vette huid en puistjes. Hoe je reageert op bepaald eten is heel specifiek voor jou als persoon. Het is dus daarom verstandig om te testen met je dieet. Eet bijvoorbeeld eens twee weken helemaal geen chocola en kijk wat dat doet met je huid. Alcohol is uiteraard erg leuk, maar zorgt bij veel mensen voor een slechte huid. Vaak komt dit ook, omdat je alcohol eerder met vet eten zal combineren. Probeer daarom eens om helemaal geen alcohol te drinken. Wat doet dat met je huid? 

De drie bovenstaande tips kunnen jou zeker helpen aan een betere en gezondere huid! Doe er je voordeel mee. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden