Beautysalon sense of nature

Hoe kan ik het uitvallen van mijn haar vermijden?

Geplaatst op

Een haartransplantatie is veel veel mensen een oplossing. Maar dat is niet het enige dat je kunt (laten) doen. We nemen het even met je door in deze blog. 

Neem een waterontharder

Glanzend, sterk haar wil iedereen toch? Haar, vooral voor degenen onder ons met veel haar, heeft veel verzorging nodig. Je besteedt veel tijd om ervoor te zorgen dat je de beste shampoo, conditioner en producten gebruikt die je haar gezond houden.

Het kan zijn dat je die strijd al verliest voordat je naar de zeep grijpt. Als je je haar in hard water wast, kan dat de reden zijn dat het dof en broos aanvoelt en er beschadigd uitziet.

Net als je huid droogt hard water je haar uit, en de mineralen en ionen kunnen ervoor zorgen dat je haar er beschadigd uitziet. Zelfs met alle vochtinbrengende producten op de planken van salons over de hele wereld, is de beste manier om je haar er gezond uit te laten zien en te laten aanvoelen, het te wassen in het juiste soort water: zacht water dat vrij is van chemicaliën en schadelijke mineralen. Haar gaat minder snel stuk. Dus het haar dat je hebt, oogt voller. 

Neem een goede shampoo

Dunner wordend haar en haaruitval kunnen om verschillende redenen bij zowel mannen als vrouwen voorkomen. Omdat dunner wordend haar vele oorzaken heeft, kan het zijn dat het soort shampoo dat voor jou werkt, niet werkt voor iemand anders.

Het kan een verschil maken om de onderliggende oorzaak vast te stellen en om de shampoos en producten die je gebruikt af te stemmen op je wensen. 

Sommige shampoos bevatten ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze haaruitval verminderen. Andere bieden een cosmetische oplossing door bestaand haar dikker te maken of meer volume te geven.

Kijk naar wetenschappelijke gegevens en studies om te bepalen welke shampoo-ingrediënten het meest effectief zijn. Ook is het slim om  naar factoren zoals beoordelingen van klanten te kijken. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden