Beautysalon sense of nature

Je uiterlijk upgraden met TheCofCosmetics

Geplaatst op

We besteden allemaal dagelijks aandacht aan ons uiterlijk. De een wat meer dan de ander en dat is helemaal oké. Wat niet oké is, is dat je hiervoor toxische producten gebruikt die niet werken. Dat is zonde van je geld en zonde van je lijf. Daarom is het belangrijk dat je producten gebruikt die werken, maar ook producten die niet schadelijk voor jou en het milieu zijn. Hier willen we je best een beetje mee helpen. We vertellen je om deze reden vandaag over de producten van TheCofCosmetics. Dit bedrijf heeft het haar missie gemaakt om jou te voorzien van de producten waar we het net over hadden. Hier lees je over hoe ze dat doen en hoe jij je uiterlijk hiermee kunt upgraden. 

Wat doen ze?

Laten we eerst maar eens beginnen met je vertellen wat dit bedrijf precies inhoudt en wat zij doen. Het bedrijf is in 2019 opgericht door twee zussen in Californië. Zij zochten in hun leven al meerdere keren uitgebreid naar hoogwaardige, cosmetische producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Tevergeefs; het was er allemaal niet, het bleek een leugen te zijn, het werkte niet of ze zouden er een nier voor moeten verkopen. Dat werkt natuurlijk allemaal niet mee en daarom besloten zij het heft in eigen handen te nemen. Ze richtten hun eigen bedrijf op en realiseerden voor miljoenen vrouwen over de hele wereld precies dat op waar zij naar zochten. 

Hun producten

De producten van dit merk zijn zeer uiteenlopend. Ze bieden eigenlijk alles aan dat je gezondheid verbetert én je uiterlijk. Zo hebben ze een productlijn genaamd de ‘All natural’ die alleen natuurlijke, biologische producten omvat. Serums voor je gezicht, hydraterende crèmes, lichaamsscrubs en nog veel meer; je vindt het allemaal in de winkel. Alle producten zijn hoe dan ook gemaakt om je mooier te maken zonder schade toe te brengen aan jou en de natuur. Fair trade shea butter, biologische oliën en nog veel meer; allemaal zonder sulfaten, chemicaliën en meer slechte stoffen. Ze hebben daarnaast ook enkele geurkaarsen en verfrissers die je huis een fijnere indruk geven op een natuurlijke wijze.

Gerelateerde berichten

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden