Beautysalon sense of nature

Meer over het sieradenmerk Pandora en de iconische armband

Geplaatst op

Het sieradenmerk Pandora bestaat al sinds 1982 en komt uit Denemarken. Zij produceren alle collecties helemaal zelf. Pandora staat vooral bekend om de zelf samen te stellen armbanden, maar je kunt er ook terecht voor de mooiste ringen, oorbellen, kettingen, hangertjes en horloges. Inmiddels is het bedrijf actief in 100+ landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor zit in Kopenhagen. 

De armband: de basis

Wanneer je een zelf samen te stellen armband wilt hebben, moet je uiteraard bij het begin beginnen, namelijk: de armband zelf. De traditionele Pandora armband is verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen. De populairste is de zilveren variant, maar is dus ook verkrijgbaar in een variant van 14-karaats goud. 

De sluiting van de armband

Pandora biedt twee verschillende soorten sluitingen voor hun traditionele bedelarmbanden – de kreeftensluiting, of de iconische ton sluiting. Het kan uiteraard zijn dat de collecties er momenteel anders uitzien. 

De Pandora Clips

Een van de eerste dingen die je te horen krijgt als je een Pandora armband krijgt is: ‘Koop clips.’ Het kan eigenlijk niet genoeg benadrukt worden! Clips zijn heel belangrijk, maar laten we bij het begin beginnen. Clips zijn precies hoe ze klinken; de bedels met scharnieren, die je direct aan je armband kunt vastklikken. Als je naar een Pandora armband kijkt, zie je dat deze is verdeeld in drie secties. Het is belangrijk om de bedeltjes te verdelen in deze secties. Zo worden de bedels gelijkmatig verdeeld en wordt geen van de delen te zwaar belast. 

De bedels

Je Pandora armband kun je vullen met de leukste bedels. Er zijn mega veel varianten te vinden van dieren tot aan figuren en dingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is vast wel een bedeltje van te vinden. Pandora bedels koop je online of via de winkels van Pandora of andere webshops, zoals Bedel.Shop

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden