Beautysalon sense of nature

Mooie outfit voor zomer 2021

Geplaatst op

Het goed nieuws is dat de zomer er weer aankomt. Wat gaan we dan dragen? Het is telkens weer de vraag. In deze blog willen we je graag een aantal tips geven. Lees daarom snel verder en doe de nodige inspiratie op! Een nieuwe outfit is als een bezoek aan de beautysalon: je knapt er echt van op!

Merken

Er zijn een aantal merken die erg populair zijn tegenwoordig. Voor de zomer van 2021 is dit zeker het geval. Denk bijvoorbeeld aan: NIKKIE, LA SISTERS en Via Delle Rose

Wij vinden vdr  ook erg tof. Dit merk past bij tieners en jongvolwassenen (de anderen overigens ook). 

Trends

Het lente/zomerseizoen 2021 is anders dan alles wat we ooit eerder hebben meegemaakt. De internationale modeweken waar redacteuren en insiders uit de modewereld gewoonlijk heel wat vliegkilometers maken om van New York naar Londen, dan naar Milaan en ten slotte naar Parijs te vliegen, werden omgevormd tot een bijna volledig digitaal gebeuren. In plaats van de gebruikelijke creatieve hubs waarin ontwerpers zich bevinden, werden deze collecties rechtstreeks geboren uit een lockdown isolatie en deze nieuwe wereldorde waarin we ons bevonden was zeker een verhaal van twee helften. Wat is er dan populair nu? Denk aan:

  • Op de natuur geïnspireerde, bedrukte breigoederen om je collectie truien en vesten een update te geven
  • Nu is loungewear de onverwacht groote modetrend van 2021, veel ontwerpers breken met de leggings en trainingspakken, namelijk door een aanbod van fantastische mode. Reusachtige, golvende jurken, stemmingsverhogende prints en aanstekelijke kleding die het plezier moet terugbrengen. 
  • De andere kant van de modemunt zag een uitbreiding van het comfort: klassieke stukken om aan je garderobe toe te voegen die je nu kunt dragen en nou ja… volgend jaar ook weer en dat jaar daarop eveneens. 

Dit zijn geweldige nieuwe ontwikkelingen. Het is opvallend hoe een wereldwijde crisis een verschil maakt in het denken over mode. Blijf onze blog volgen, dan ben je steeds op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relaxen en mode. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden