Beautysalon sense of nature

Natuurlijke manieren om je uiterlijk een update te geven

Geplaatst op

Een ooglift kan je een handje helpen je cosmetische doelen te behalen. 

Wil je je schoonheid een boost geven, maar wil je geen dure en onnatuurlijke procedures proberen? Maak je geen zorgen! Er op je best uitzien hoeft geen arm en een been te kosten en je vol te stoppen met allerlei giftige stoffen en chemicaliën is ook niet nodig. Hier zijn een paar 100% natuurlijke manieren om je schoonheid te verbeteren.

Ga af en toe au naturel

Deze tip vind je misschien niet leuk, maar hij kan echt wonderen doen voor je huid. Probeer eens in de zoveel tijd (een keer per week) je make-up weg te gooien en helemaal naturel te gaan. Zo krijgen je poriën de kans om te ademen en te herstellen. Als dit je niet aanspreekt, stap dan over op minerale make-up producten die gemaakt zijn zonder giftige chemicaliën die in je huid terecht kunnen komen.

Eet verstandig

Hoewel het eten van gezond voedsel de gezondheid in alle opzichten bevordert, zijn er bepaalde voedingsmiddelen die een bijzonder verfraaiend effect hebben. Zwavel is bijvoorbeeld van vitaal belang voor veel lichaamsprocessen, ook al wordt het meestal niet beschouwd als een essentiële voedingsstof. Een gezond zwavelgehalte houdt je huid en haar zacht, glad en sterk. Zorg er dus voor dat je veel eieren, kruisbloemige groenten en radijsjes eet, want die zijn erg rijk aan zwavel (en nog lekker ook). Een ander mineraal dat je die mooie en gezonde gloed geeft is zink. Je vindt het in voedingsmiddelen zoals zaden, maar ook spirulina en mosselen.

Hydrateer van binnen en van buiten

Je hebt waarschijnlijk al duizenden keren gehoord dat je gehydrateerd moet blijven, maar hydratatie is gewoon zo belangrijk dat we het moeten herhalen. Als je je lichaam niet van voldoende vocht voorziet, zullen je rimpels meer uitgesproken verschijnen, je oneffenheden meer opvallen en zal je lichaam tot stilstand komen. Zorg er dus voor dat je de hele dag door voldoende water drinkt, elke dag. Drink niet alleen ’s avonds een volle fles om te compenseren – je zult niet in staat zijn om alles op te nemen.

Je moet ook zorgen dat je huid aan de buitenkant goed gehydrateerd is. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om een goede vochtinbrengende crème te vinden die bij je huid en levensstijl past. Als je bijvoorbeeld een grote liefhebber bent van natuurlijke producten, kun je een fles vochtinbrengende crème pakken die 100% natuurlijk is en toch snel intrekt. Sommige crèmes van hoge kwaliteit bevatten ook zink, dat beschermt tegen de zon en je huid blijft bovendien jong en elastisch..

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden