Beautysalon sense of nature

Sieraden Trends: de 2021 editie

Geplaatst op

Aangezien het in het huidige tijdperk van videoconferencing een rage is om je mooi te kleden vanaf je taille naar boven, loont het de moeite om op de hoogte te blijven van de laatste sieradentrends. Feest aan de bovenkant, joggingbroek aan de onderkant. Van alle modetrends is dit misschien wel de makkelijkste en ook de leukste om mee te experimenteren. Wij hebben een aantal van onze favorieten voor je geselecteerd.

Parels, parels, parels

Parels zijn niet meer weg te denken in 2021. Het klassieke materiaal komt voor in zowat elke vorm – van losse oorbellen tot gelaagde kettingen. Ze zijn makkelijk te combineren met andere items omdat ze heel subtiel kunnen zijn, maar evengoed als een statement gedragen kunnen worden.

Gemengde metalen 

Klassieke en minimale stukken zijn op dit moment erg in trek, maar vooral gelaagd en geclasht met meerdere items. Gemengde metalen – en experimenteren in het algemeen – is zeker hier om te blijven. Zilver en witgoud vormen een opvallend contrast met geelgoud, en kunnen elke look versterken. Dus mix en match die gouden en zilveren kettingen.

De enkele oorbel 

Oorbellen gaan dit seizoen solo. De sleutel tot het bereiken van deze look? Ga voor een oorbel die genoeg opvalt om op zichzelf te staan. Voor middelgrote tot grote singles, kies voor ‘less is more’ om je lobben echt te benadrukken. 

Grote oorringen

Oorringen zijn nooit echt weggeweest, maar maak je klaar om ze te zien vermenigvuldigen in grootte dit jaar. Vul je collectie klassieke gouden oorringen aan met een paar in optisch wit of tortoise die makkelijk passen bij alles in je kast. Kijk voor een oorbel die bij jou past op de website van JuliDansJewels.com voor mooie zwarte oorbellen die extra opvallen.

Kettingen

Een van de grootste trends voor 2020, maar ook voor 2021 zijn kettingen, ze kunnen gedragen worden in elke maat, vorm of lengte, maar ook in verschillende vormen zoals oorbellen, armbanden of kettingen. De meeste kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes zodat je het makkelijk in laagjes kunt dragen met andere kettingen om een aangepaste look te creëren. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden