Beautysalon sense of nature

Vergroot je geluk tijdens COVID-19

Geplaatst op

We begrijpen allemaal dat het een jaar verder niet meer uit te houden is. En ja, het is ook mentaal zwaar. En ja, we willen graag het terras op en simpelweg genieten van wat het leven te bieden heeft. Maar we kunnen er helaas niet omheen. En als je er momenteel niets aan kunt veranderen, dan kan je eigenlijk maar één ding doen: het accepteren zoals het is. We geven je een aantal tips hoe ook jij het beste kunt maken van deze bizarre periode. Op een dag kijken we hier met een lach naar terug! 

Geniet nu van alle quality time 

Wij van Sense of Nature geloven in de balans van het leven. Gaat er een deurtje dicht? Dan gaat er altijd weer een andere open. Besluit je te blijven staren naar die dichte deur of ga je op zoek naar de nieuwe mogelijkheden? Het is maar net hoe je het bekijkt. De tijd die je nu met je familie of vrienden doorbrengt, al is dit via Zoom of zit je 24/7 met je kinderen in huis. Het is quality time, die je zomaar ontvangen hebt. Probeer er van te genieten, want er komt een tijd dat je zou willen dat je meer tijd met je gezin kon doorbrengen. Of dat je beste vriendin zo verzonken is in haar drukke carrière dat je haar nauwelijks meer spreekt. Leef met de dag en probeer in te zien, wat de verandering van vandaag zo bijzonder maakt. 

Probeer een nieuwe hobby uit 

Heb je ineens zeeën aan tijd over en weet je niet wat je ermee moet? Iedereen heeft wel dat ene lijstje met dingen, waar je normaal never nooit aan toekomt. Bijvoorbeeld die bijzondere autobiografie die je altijd al eens zou willen lezen (oh, dat komt wel een keer op een vakantie). Neem daar nu de tijd voor. We zitten veel thuis, dus maak je plekje volledig eigen. Misschien staar je je rot naar die lege witte muren: geef het een kleurtje! Al renoveer jij je hele woning, van een nieuwe gietvloer tot een badkamer met beton ciré. Je hebt nu de tijd, dus ga ervoor. 

Sta stil en kijk verder dan Nederland 

We laten ons vaak meeslepen met de bubbel waar we in leven. En dat is geheel menselijk. Sta vandaag eens even stil bij de rest van de wereld. Wij hebben nog de vooruitzichten dat iedereen dezelfde kans en het recht heeft op een coronavaccin. Het wordt eigenlijk maar zo voor je geregeld. Er zijn zoveel landen in de wereld die nooit diezelfde kans zullen hebben. Waar oma’s en opa’s in huis worden verzorgd en de kans op een besmetting dus nog vele malen groter is. Waar de mondkapjes niet voor het oprapen liggen. En waar de kennisdeling ook lang niet zo hoog is en waar ze geen medium hebben om bijna wekelijks een doordachte persconferentie van hun regering kunnen verwachten. Wees dankbaar voor je privileges, dan zal je zien dat je het nog lang niet zo slecht hebt. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Genieten van de schoonheid, genieten op een natuurlijk manier.

Contactgegevens

Via info @ beautysalonsenseofnature.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden